Vardagsshopping

När jag satt på tåget på väg hem ringde mamma och frågade om jag ville följa med till Väsby centrum. Shopaholic som jag är svarade jag såklart ja! Tycker faktiskt att det kan vara trevligt att åka och shoppa med mamsen ibland. Det blir en lugn och "vuxen" stämning. Var ute efter en ny mascara och en kofta. Hittade en mascara från Maybelline, hoppas att den är bra. :) Har inte hittat "the one and only" mascara än så jag provar mig fram. Eller jo, jag har hittat en mascara som jag bara ääääälskar, Diorshowmascaran! Dock är den lite för dyr med bara studiebidraget som inkomst så jag kan inte köpa den hela tiden. Anyway, bara för att jag är så snäll lägger jag upp bilder på mina fynd. ;)


Grymt snygg party väska!


Smycken kan man aldrig få förmycket av ;D


Mascaran som förhoppningsvis är bra
skrivet: 2009-09-29 @ 22:13:50
kategori: Allmänt
Kommentarer: (2)


Godmorgon!

Godmorgon på er!

Vaknade upp imorse med en så himla härlig dröm. Vad den handlade om tänkte jag inte gå in på men jag kan ju avslöja att den handlade om en viss pojke. ;) Med en såhär bra start på dagen kommer säkert fortsättningen bli bra också! Jag hoppas iaf på en bättre dag än igår. :)
skrivet: 2009-09-29 @ 08:45:07
kategori: Allmänt
Kommentarer: (1)


Måndag

Idag har då inte varit en bra dag, men vad förväntar man sig utav en dag som börjar med skolfoto.. Jag har varit deppig, gråtit som ett vattenfall, varit elak mot människor jag bryr mig om och bara allmänt dryg. Jag förstår egentligen inte varför. Jag har inga direkta anledningar till att bete mig såhär ändå håller jag på som jag gör. Det enda jag kan skylla på är dålig och för kort sömn. Har sovit rätt kasst på sista tiden. Kan nog bero på att jag känner mig så otroligt ensam i min säng, önskar att någon kunde ligga brevid. Nu ska jag fortsätta att kolla på tv, det kanske gör mig lite gladare.
skrivet: 2009-09-28 @ 20:51:19
kategori: Allmänt
Kommentarer: (0)


Porträtt-tävling!

Nu är det så att söta Mikaela har en porträtt-tävling som jag tänkte ställa upp i. Skulle det inte vara skitcoolt att få ett proffsigt ritat porträtt av sig själv att sätta upp på väggen? Jag tycker iaf att det skulle vara naaaajs. ^^

Sötisens blogg: http://mikaelatallkvist.blogg.se

Bilden jag vill att hon ska rita av:


skrivet: 2009-09-25 @ 18:13:21
kategori: Allmänt
Kommentarer: (1)


Bira bira bira BÄRS BÄRS BÄRS

Ja ikväll blir det ut och dricka lite öl eller något annan alkoholhaltig dryck. Kan inte bestämma mig för om jag tycker öl är gott eller inte. Shit the same egentligen, finns ju annat man kan dricka. ;) Ska bli kul att få komma ut och umgås lite, ska inte dra till något partyställe så det kan nog bli trevliga konversationer istället. Ska också bli kul att träffa Luis som man inte träffat på en sisodär 100 år, verkar som att han sitter ihop med Sanne. Är glad att du hittat kärleken lilla Luis-puis, hoppas det varar. :) Nej, nu kanske jag ska måla naglarna, dammsuga mitt rum eller något annat kul (kommer säkert sluta med att jag nöter Farmville och smsar haha).
skrivet: 2009-09-25 @ 16:56:07
kategori: Allmänt
Kommentarer: (0)


Emo..

Ja idag är jag fucking jävla emo och det här inlägget kommer säkert vara så tråkigt att läsa att klockorna stannar! Därför varnar jag er nu, läs det på egen risk, jag skriver det endast för att få skriva av mig.

Varför varför varför tvivlar jag nästan alltid på mina vänner? Är det så det ska vara? Ska man aldrig få känna sig säker, känna att de tycker om en för den man är? Jag bär alltid på rädslan att de ska lämna mig helt ensam, utan någon att vända mig till. Jag vet att jag har förändrat mig ganska mycket under sommaren men jag är inte säker på att ni ser det på samma positiva sätt som jag. Kanske ni tycker att jag har blivit jättejobbig och bitchig? JAG VET JU INTE EFTERSOM NI ÄR SÅ SVÅRA ATT TOLKA! Faaaan vad arg jag blir! Inte på mina vänner utan på att jag inte får känna mig älskad av mina vänner. För hade jag känt er kompiskärlek (om ni har någon för mig) hade jag ju aldrig tvivlat på er. Då hade jag ju aldrig mått såhär dåligt ibland. Nej, det här är ingen engångsgrej utan såhär fördjävligt dåligt mår jag lite från och till. Och jag önskar att jag på något sätt skulle kunna hoppa in i era hjärnor och få reda på era djupaste tankar om mig. För då hade jag kunnat känna mig säker på att ni antingen gillar mig eller inte. Det är ju så himla svårt att veta när de enda gångerna ni säger att ni gillar mig är när ni är packade! Fyfan vad jag ska tycka synd om mig själv och tröstäta ikväll, för det är det enda som fungerar.. Hittills iaf..

Och nu när jag har fått ut allting känner jag mig.. tom..
skrivet: 2009-09-23 @ 18:34:46
kategori: Allmänt
Kommentarer: (0)


Inflyttningsfest

Igår var det inflyttningsfest hos Jesper. Jag, Tim, Karin och Kurt kom dit lite väl tidigt så Jesper var inte ens hemma haha. Fick vänta utanför i en halvtimme eller så men men.. Sedan kom Jesper och hans kusin (kommer inte ihåg namnet, sorry!) och släppte in oss. Lägenheten var större än jag trodde och jättefin! Jag skulle trivas jättebra om jag bodde där, haha. Folk rullade in under kvällen och alkoholen dracks. Antingen satt man ute och rökte (jag röker dock inte) eller var inne och dansade. Sjukt härlig stämning hela kvällen. Jag och Linn, min danspartner, ägde dansgolvet såklart. ;D Jag hade verkligen en trevlig kväll och förhoppningsvis blir det fler härliga fester hos Jesper.

Lite bilder från festen :)


skrivet: 2009-09-20 @ 21:49:26
kategori: Allmänt
Kommentarer: (1)


Skumbad <3

Massor med bubblor och tända ljus, ser det inte mysigt ut?

 

skrivet: 2009-09-15 @ 21:29:36
kategori: Allmänt
Kommentarer: (2)


Jag saknar dig!

Kom hem nu Tim, jag saknar dig som fan! Hur ska jag kunna vänta tills på onsdag? BLÄ!
skrivet: 2009-09-13 @ 17:15:32
kategori: Allmänt
Kommentarer: (2)


Mysig fredagskväll

Igår träffade jag ***** (nämner inte hans namn med respekt för honom). Vid halvnio tiden hämtade han upp mig och vi åkte och hyrde film. Zack & Miri make a porno blev det. Kanske inte den första filmen man tänker på när man ska hyra film med killen man gillar, haha. Vi båda tyckte iaf att den var både rolig och bra. Efter filmen låg vi i min säng och myste. Jag säger bara herregud vad denna pojke gillar att mysa! Underbart med tanke på att jag själv ääääääälskar att mysa. :)

I think I'm in love.. <3
skrivet: 2009-09-12 @ 22:43:08
kategori: Allmänt
Kommentarer: (0)


Igårkväll

Gårdagens kväll spenderades med mina underbara vänner som jag inte träffat på evigheter! (Det var iofs bara typ 2 veckor sedan men ändå). Vi drog till Marabouängen och satte oss på filtar och pratade om allt möjligt. Mycket skratt och en del "fina" allsånger haha. ;D Jag alltid så himla roligt med er och jag önskar att vi kunde ses oftare!

Ni är underbara <3
skrivet: 2009-09-11 @ 17:41:29
kategori: Allmänt
Kommentarer: (1)


Orättvist!

Idag åkte Tim till Turkiet och ska vara där i en vecka, orättvist! Han kommer bada, sola, festa och ha det jätteskönt där borta medans jag är hemma i det relativt kalla Sverige och går i skolan. Kommer sakna dig jättejättemycket! Vem ska jag nu ringa varje kväll? Vem ska jag nu sms:a på tråkiga lektioner? Vem ska nu hålla mig borta från att shoppa i helgen? Blä blä.

Jag hoppas ändå att du kommer att ha det skitbra i Turkiet! Kom hem med en fin bränna så att man blir lite avundsjuk också ;)

skrivet: 2009-09-09 @ 19:24:50
kategori: Allmänt
Kommentarer: (2)


Amanda + Tim =

Bästa vänner och inget annat!

Jag blir så trött på folk som inte förstår sig på vår relation. Jag och Tim umgås ofta, pratar i telefon och smsar varje dag, har hemligheter, gör knäppa grejer utan att skämmas. Det är precis som en "vanlig" bästisrelation. Skulle detta vara mellan två tjejer skulle ingen tro att de var tillsammans men så fort en tjej och en kille har en nära relation tror väldigt många att de är tillsammans. Varför är det såhär? Kan man inte ha en bästa vän utav de andra könet? Jag blir nästan arg när jag tänker på att det var ni som började med detta "rykte" eller vad man kan kalla det. Ni som är nära vänner till både mig och Tim. Jag tycker att ni borde veta bättre än att tro att vi är tillsammans eftersom ni sett med egna ögon vilken slags relation jag och Tim har. Är ni avundsjuka på att jag får mer uppmärksamhet utav Tim eller vad är det som är grunden till detta? Jag förstår bara inte..
skrivet: 2009-09-08 @ 22:31:17
kategori: Allmänt
Kommentarer: (4)


Inställd lektion

Bara för att jag igår bestämde mig för att inte sätta mig vid datorn efter att jag kommit hem från Tim ska såklart min första lektion vara inställd! Jag hade kunnat sova en hel timme till.. Suck..
skrivet: 2009-09-08 @ 07:58:39
kategori: Allmänt
Kommentarer: (0)


Fredag kväll

Egentligen skulle jag och min snygging Janira gå ut och dansa igår kväll men varken hon eller jag var speciellt sugna med tanke på vädret. Därför bestämde vi oss för att åka och hyra en film istället. :) Vi ville se en riktigt tjejfilm men hade vääääldigt svårt för att bestämma oss. Tillslut valde vi "Brudens bäse man", jättesöt film!

Medans vi kollade på filmen ringde en utav Janiras donkenkompisar och frågade "var är festen?" haha. Efter en del missförstånd drog vi till Snygg-Lars för att där skulle det tydligen vara fest. Dock var det bara jag, Janira och 3 personer till där, haha! Kom två till lite senare. Blev bjuden på lite vin, satt och snackade och hade det trevligt. Det är alltid kul att träffa nya människor. Fick skjuts hem vid halv tre vilket var jätteskönt! :)

Hittade denna lilla hälsning som Janira hade skrivit, tack gumman <3

skrivet: 2009-09-05 @ 12:52:22
kategori: Allmänt
Kommentarer: (0)